If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги днес за първи път ми се случи на газ над 3000 оборота заби муцуна и до там,докато като обърна на бензин и хвръква тая кола.Двигателя е 1.6боксер.Някой има ли идея какво става с мойта колица?
В раздела "Алфи на газ" мисля, че ще получиш много по-компетентни отговори. Там има хора които са доста на ясно и си го посещават редовно. Не съм сигурен, обаче дали тук в 145/6 ще я видят темата... преди да е остаряла и отшумяла.
Колеги днес за първи път ми се случи на газ над 3000 оборота заби муцуна и до там,докато като обърна на бензин и хвръква тая кола.Двигателя е 1.6боксер.Някой има ли идея какво става с мойта колица?
ако си с нов изпарител трябва след около 1000км да се пренастрои защото мембраните се изпичат.и другото което малко му идва газта иска повече гориво и 3то с какво газово си ако имаш стъпков мотор може и той да е причината,не се бой не е сериозно просто ти трябва добър и заинтересован майстор.
Comment